Menu Close

Klangskålsmassage

Massage med klangskåle kan være et godt supplement i forhold til stemmearbejde og det kan være en massage, som man giver sig selv som bidrag til velvære, nydelse, kontakt til sig selv på et dybt plan o.a.

Jeg tillader mig at bringe et udsnit fra Nordlys’ hjemmeside:

Peter Hess® Klangmassage

Udover den terapeutiske og pædagogiske effekt af Klangmassage er selve oplevelsen ved at give og få denne form for behandling en utrolig smuk, fredfyldt og æstetisk nydelse. – Et bad i naturlig vellyd.

pastedGraphic.png

Klangmassage er stadig en forholdsvis ny behandlingsform i Danmark, men vi ser en stærk voksende interesse for denne meget anvendelige behandlingsform.

De Klangskåle vi anvender, er specielt fremstillede til brug på kroppen. De fleste Tibetanske syngeskåle egner sig ikke til Klangmassage. Det vigtige er, at de frekvensområder en skål frembringer er korrekte i forhold til kroppens behov, og at svingningerne kan forplante sig harmonisk fra skålen til det kropsområde, der arbejdes på.

Fremstillingen af skålene, der anvendes i Peter Hess Klangmassage, er resultatet af et stort udviklingsarbejde, der forener tradition og moderne viden om lyd og svingninger i kroppen. Skålene fremstilles af en særlig metallegering og smedes efter traditionelle håndværksprincipper. Produktionen foregår overvejende i Nepal, og Peter Hess Instituttet samarbejder med læger, lydspecialister og ingeniører. Der udføres herefter en omfattende kvalitetskontrol både i produktionslandet og i Tyskland, og mange skåle må kasseres, fordi de ikke lever op til standarden.