Om mig


titel

Uddannet sangpædagog og korleder fra Det Jydske Musikkonservatorium 1993

Certificeret i Anne Rosing metoden både som sangpædagog og i stemmerehabilitering.

Derudover er jeg uddannet Komplet Sangteknik-Underviser med flere opdateringer.

Jeg har undervist på musikskoler; MGK; Det Jyske Musikkonservatorium; høj- og efterskoler og underviser i dag nede på Den Danske Scenekunstskole, Aarhus afdelingen og er ansat på Aarhus Teater som stemme-coach.

Desuden har jeg min privat praksis her i Aarhus, hvor jeg underviser i sang, tale og har alt udstyret til en vellykket stemmerehabilitering.

Jeg har været ind over mange musikforestillinger på Aarhus Teater, Aalborg Teater og Svalegangen; som vocal coach og i rehabiliterings-/akuthjælps forløb.

Bl.a:

Nick Cave teaterkoncert; Beach Boys teaterkoncert; TomWaits teaterkoncert; John Lennon teaterkoncert- Imagine; My Fair Lady o.a.

Efter endt konservatorietid har jeg søgt efteruddannelse hos følgende spændende undervisere og forskere.

Anne Rosing
Cathrine Sadolin
Ian Adam
Bente Zaber
Jo Estill
Marie Bergman
Dorte Sehested
Jeanne Jensen (Fascial Flow)

Jeg er bidt af stemmen og stemmens muligheder, dels af det rent tekniske aspekt, men også af den store sammenhæng mellem stemme og psyke.

Som en naturlig forlængelse af denne nysgerrighed, har jeg stillet op som forsøgskanin til flere forskellige forskningsprojekter breitling kopi ure omkring stemmen på Rigshospitalet.

1. Konsekvenserne af den for dybt trukne
og der fastholdte strube.

2. Et forsøg på gennem en magnetisk fungerende scanner
at få en viden om den stemme mekanik, der frembringer funktionen Belting.

3. Et omfattende projekt på CVI med tyve forskellige sangere. Påviser bl.a. de fire funktioner, samt viser videoer af distortion, growl, grunt, creak osv