Anbefalinger


Skærmbillede 2015-10-18 kl. 17.25.08“Af alle de sanglærere, jeg gennem tiden er blevet undervist af, er Erik klart den dygtigste, når det kommer til formidling af sangteknik.

Hans fantastiske engagement og glæde ved faget gør ham til en særdeles dygtig underviser – teknisk såvel som menneskeligt.”

Jeanette Bonde Mikkelsen, konservatorieuddannet sanger, pædagog

 

“Erik er i besiddelse af et godt stemmemateriale og en tilsvarende musikalitet.

Hans tekniske kunnen er bygget på et solidt grundlag af både grundlæggende og videregående teknikker.

Han er hurtigt opfattende og i stand til at arbejde imponerende koncentreret og hårdt, med den værdifulde evne ikke at ville give op.

Cathrine Sadolin, sanger, pædagog, forsker

 

“Det er dejligt at se så velformulerede pædagogiske betragtninger og dejligt at mærke din oprigtige betagelse af beskæftigelsen med verdens mest vidunderlige fag.”

“Hans imponerende faglige viden, hans evne til præcis diagnosticering, kombineret med en meget høj grad af empati og omsorg for sine studerende, danner baggrund for præcist tilrettelagte pædagogiske forløb med fine resultater til følge.”

Anne Rosing, sanger, pædagog, forsker

 

Sangfaggruppen ved Aarhus Musikskole skriver:

“Erik Storm har i sæson 2018/19 afviklet et efteruddannelses forløb med Aarhus Musikskoles sanglærere. Kurset bestod i en månedlig session på 2 timer.

Vi har arbejdet med Anne Rosings sangerkropstræning og Fascial Flow øvelser kombineret med ansats- og støttearbejde og nye vinkler på arbejdet med forskellige sangteknikker.

Sangfaggruppen har været utrolig glad for forløbet.

Erik er en yderst kompetent og vidende sangpædagog som favner både det klassiske og det rytmiske.

Alle har følt sig trygge i det rum Erik skaber omkring arbejdet, også når vi har sunget for hinanden, selvom det til tider var grænseoverskridende.

Som faggruppe føler vi os styrket både kollegialt og fagligt. En samlet god anbefaling fra hele faggruppen”.

“Jeg er stor fan af din utrolige klarhed, knivskarpe didaktik og fantastiske viden ! ”

Nini Matessi Schou, sanger, æstetisk audiologopæd

 

“Tak for sidst, det var en meget lærerig time for mig. Lærte mere på 1,5 time, end jeg har lært i flere år!!

Mark Sønderskov Jensen, sanger

 

” ..hvert minut af din undervisning har været lærerig”

Amalie B

 

“Hos mange sanglærere har jeg lært, hvad jeg ikke må – hos Erik lærer jeg alt det jeg godt må”

Rikke Buch Bendtsen, Professionel musical-sanger

 

“Som sangteknisk nybegynder sætter jeg stor pris på Eriks udstråling og på hans tillidsvækkende, milde og ærlige væsen, som mindsker min nervøsitet og øger trygheden.

Jeg er fascineret af den måde han guider mig til lyde, kropsfornemmelser, billeder og følelser og hvordan han forstærker mine positive tiltag

Under Eriks vejledning bliver sangene personlige og autentiske. I Erik har jeg fundet en indfølende, respektfuld, tålmodig og usædvanlig engageret underviser, som formår at få det bedste frem i mig. Eriks menneskelige og faglige kvalifikationer gør ham til en stor kapacitet på området.”

Angela Hamer

 

“Kommunikationen i timerne var rigtig god, og jeg vil aldrig glemme ham for hans hudløse ærlige væsen og konkrete direkte undervisningsmetoder. Jeg blev på samme tid holdt trygt i hånden og skubbet ud over grænserne til en dyb afgrund af selverkendelse og selvudvikling. Tak for timerne; det har været med til at forme replika ure den sanger, jeg er i dag!”

Claes Wegener, Professionel sanger og sangpædagog

 

“….din hvilen i dig selv og dit overblik gør, at man ikke bare går fra en time som (forhåbentlig) bedre sanger, men også at man måske har
fundet noget i sig selv som er “ægte” – og det er enormt fedt at opleve.

Jacob Asmussen , MGK-Vojens

 

“Erik har en sjælden evne og kreativitet, der sætter fokus på, at udtrykket skal komme fra det oprindelige rum. Det gør det unægteligt sjovt at synge.”

Rikke Bjørn Henriksen, psyko- og kropsterapeut